Video: lohesurfari ja mõrtsukhai ootamatu kohtumine

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lohesurfari ja mõrtsukhai ootamatu kohtumine.
Lohesurfari ja mõrtsukhai ootamatu kohtumine. Foto: Youtube

Soojas kliimas veespordiga tegeledes tuleb ikka ette kohtumisi erinevate veeolenditega. Ette on tulnud ka juhtumeid, kus veemõnude nautijale on näiteks kohtumine haiga lõppenud äärmiselt kurvalt. Lääne-Austraalia rannikul lohesurfiga tegelenud blogija Isabelle Fabre kohtus samuti ootamatult mõrtsukhaiga, kuid pääses õnneks vigastusteta.

Fabre rääkis hiljem, et ta nägi küll midagi vees, kuid esialgu arvas ta, et tegemist on lohe varjuga. Järgmisena käis tal peast läbi mõte, et tegemist võib olla delfiiniga. Peagi mõistis ta, et tegemist on mõrtsukhaiga, kirjutab The Guardian.

«Kui ta minu alt läbi ujus, siis taipasin, et tegemist on mõrtsukhaiga,» meenutas ta.

Fabre keeraski end ringi ja üritas haist eemale sõita, kuid tuul oli liialt nõrk. «Mul oli vahepeal raskusi enda liikuma saamisega ja tekkis tunne, et nüüd on kõik,» meenutas ta. «Kogu minu elu jooksis mul silme eest läbi iga kord, kui ma vett puudutasin.»

Kogu juhtunut filmis tema sõber, kes juhtis kaldalt drooni. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles