Prins Levadia keskväljast: Kaljumäe ja Antonov on ilmselt läinud

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia vs Kalju. Igor Prins.
Levadia vs Kalju. Igor Prins. Foto: Raul Mee

Eesti jalgpallimeistrivõistlused sügisel hõbemedaliga lõpetanud Levadia peatreener Igor Prins lausus Soccernet.ee’le antud intervjuus, et peab otsima uusi mängijaid keskpoolkaitsesse – mullu seal mänginud Marek Kaljumäe, Ilja Antonov ja ilmselt ka Andreas Raudsepp klubis eeldatavasti ei jätka.

«Keskväli on meil praeguseks nii-öelda täitmata. Me ei ole praeguseks leidnud Kaljumäele ja Antonovile asendust. Nagu näha, siis proovin siin kõiki vendasid keskel,» rääkis Prins pärast eilset halliturniiri kohtumist Nõmme Kaljuga, kus ühel poolajal tegutses keskväljal noor Alex Roosalu ja teisel Aime Marcelin Gando Biala, kes eelmisel aastal mängis kas äärekaitses või äärepoolkaitses.

Samuti on Prinsi sõnul kaheldav vigastust raviva Alan Gatagovi jätkamine, sest Premium liigas väheneb tänavu üheks kohtumiseks üles antavate välismängijate limiit. « Ma leian, et viite venda hoida on liigne luksus. Eks me peame mingid otsused tegema,» sõnas Prins pärast 1:1 viiki Kaljuga.

Loe täispikka intervjuud Prinsiga Soccernet.ee portaalist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles