Viljandi oli hädas Tallasega, Kehra alistas Tapa

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi meeskond on sel hooajal meistriliigas vastamisi olnud kaks korda ning mõlemad on võitnud ühe mängu. Viimases mängus viskas viljandlaste joonemängija Kristjan Koovit (pildil palliga) konkurendi väravasse kolm palli.
Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi meeskond on sel hooajal meistriliigas vastamisi olnud kaks korda ning mõlemad on võitnud ühe mängu. Viimases mängus viskas viljandlaste joonemängija Kristjan Koovit (pildil palliga) konkurendi väravasse kolm palli. Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kolmanda ringi esimestes kohtumistes kirjutasid kaks võidupunkti turniiritabelisse juurde kodus mänginud mullune hõbe Viljandi HC ja pronks HC Kehra.

Viljandi sai tasavägises mängus 30:25 (16:13) jagu uustulnuk HC Tallasest. Seisul 6:6 viskasid mulgid kolm väravat järjest ning võitsid avapoolaja 16:13. Teise poolaja esimese viie minutiga läksid viljandlased ette 20:15 ja selline vahe jäigi püsima. Lõpuvile fikseeris väljakuperemeeste 30:25 võidu. Viljandi suurimad skooritegijad olid Ott Varik 9, Kristo Voika 6 ning Sten Maasalu ja Raiko Roosna 4 tabamusega. Pealinlastele tõi Markus Viitkar 9, Enrico Anton 6 ja Raigo Pennula 3 väravat.

Kehralased kindlustasid teist kohta 29:21 (14:8) võiduga SK Tapa üle. Seis püsis tasakaalus kümme minutit, kuid siis tegid võõrustajad 5:5 viigiseisult 3:0 vahespurdi ning ei loovutanud edu enam kordagi. Poolaja lõpus visati 10:8 eduseisul neli vastuseta väravat ja puhkama mindi Kehra 14:8 juhtimisel. Teisel poolajal suurendati oma edu kahe värava võrra ning kohtumine võideti 29:21. Kehralaste resultatiivseimad olid Mikita Jermaševitš 6 ning Indrek Normak ja Dmõtro Jankovski 4 tabamusega. Tapa parimaks osutus Sander Sven Annula 5 väravaga, millele Mihkel Koppelmann, Ailar Puhasmets, Martin Adamson ja Mihkel Mändla lisasid 3 tabamust.

Kolmanda ringi avavoorule pannakse punkt neljapäeval, 18. jaanuaril, kui HC Viimsi/Tööriistamarket võõrustab algusega kell 19.00 Aruküla SK meeskonda.

Tabeliseis: Põlva Serviti 22 (12-st mängust), HC Kehra 20 (13), Viljandi HC 17 (13), HC Viimsi 17 (12), SK Tapa 6 (13), HC Tallas 4 (13), Aruküla SK 2 (12) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles