Benzema aitas Reali võidule

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karim Benzema.
Karim Benzema. Foto: SCANPIX

Prantsuse ründaja Karim Benzema aitas Madridi Reali Liga BBVA 27. voorus Racing Santanderi vastu 3:1 võidule, kui lõi kaks väravat.

Real haaras juhtohjad avapoolaja keskel, kui pärast ilusat kokkumängu Mesut Özil palli Emmanuel Adebayorile söötis, kes mänguvahendi väravasse saatis. Peagi suurendas aga Benzema Reali eduseisu, kui ta Özililt hea läbisöödu sai ning palli väravavõrku sahistas, kirjutab Soccernet.ee.

53. minutil oli Racingul hea võimalus vahet vähendada, ent Iker Casillas suutis Pablo Pinillose penalti püüda. Vahet siiski 70. minutil vähendati, kui Kennedy jala valgeks sai, kuid tulusaks see ei osutunud, kuna mõni hetk hiljem lõi Benzema oma teise värava, vormistades kohtumise lõppseisu. 

Lisaks teenis 27. vooru teiselt päevalt ülitähtsa 2:0 võidu Athletic Bilbao, kes eurokohtade heitluses Sevilla üle mängis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles