Schumacheri kunagine mänedžer: peame rääkima, mis Michaeliga tegelikult toimub

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Willi Weber 2009. aastal.
Michael Schumacher ja Willi Weber 2009. aastal. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS/Scanpix

Endiselt 2013. aasta lõpus toimunud üliraskest suusaõnnetusest taastuva seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri endine mänedžer ütles väljaandele Bunte, et tunneb end vormeliässa kaaskonna poolt kõrvale jäetuna. 74-aastasel Weberil pole mure ainult enda pärast, vaid ta soovib, et Schumacheri seisundist saaks infot kõik huvilised.

«Aeg on miljonitele fännidele rääkida, mis seis Michaeliga tegelikult on,» rääkis Weber. Raskest ajutraumast taastuva Schumacheri praegune mänedžer Sabine Kehm on jäänud oma niigi vähestes väljaütlemistes alati napisõnaliseks ja Weberile selline taktika ei meeldi. Ilmselt seetõttu ei soovi Schumacheri abikaasa Corinna enam Weberiga suhelda ja talle infot anda.

«Minu nõu ei võeta enam kuulda. Aga ma ei kaota lootust, et Michael saab kunagi terveks. Kui olen üksi kodus ja telefon heliseb, siis mõtlen, et toru teises otsas on Michael, kes küsib, kuidas mul läheb,» lisas Weber, kes märkas noore Schumacheri annet juba 1980. aastatel ja oli tema esindajaks 2012. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles