Õhtu Euroliigas: Moskva CSKA alistas Bambergi, Barcelona võitis Istanbuli Anadolu Efesi meeskonda

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nando de Colo (paremal).
Nando de Colo (paremal). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas peeti täna õhtul viis mängu.

Õhtu esimeses kohtumises võitis Moskva CSKA 85:64 Bambergi meeskonda. Venemaa klubi suurimaks skoorijaks oli 26 punktiga Nando de Colo, Bambergi poolt viskas 16 punkti Daniel Theis.

Õhtu teises kohtumises alistas Istanbuli Fenerbahce 84:63 Ateena Panathinaikose. Võitjate parimana jäi 16 silma Luigi Datome arvele, Panathinaikose resultatiivseimaks oli 25 punkti visanud Mike James.

Omavahel olid täna vastamisi ka Tel Avivi Maccabi ja Belgradi Crvena Zvezda, kohtumise võitis seisuga 71:67 Belgradi klubi. 14 silma viskas võitjate poolt Stefan Jovic, kaotajate parimaks skoorijaks oli 19 punktiga Andrew Goudelock.

Milano Emprio Armani võitis täna omakorda Istanbuli Galatasaray meeskonda 92:87. Itaalia meeskonna parimana sai Krunoslav Simon kirja 19 punkti, Galatasaray poolt viskasid 17 punkti Bruno Fitipaldo ning Sinan Guler.

Õhtu viimases mängus kohtusid Barceona ning Istanbuli Anadolu Efes, numbritega 89:78 sai võidu kirja Hispaania meeskond. Petteri Koponen viskas võitjate poolt 20 silma, Istanbuli tiimi suurimaks skoorijaks oli 25 punktiga Brandon Paul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles