NBA Tähtede mängu algkoosseisud teada, tänavuse hooaja täht jäeti välja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook.
Russell Westbrook. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA avalikustati tänavuse hooaja Tähtede mängu algkoosseisud. Üllatuslikult jäi läänekonverentsi algviisikust välja Oklahoma City Thunderi tähtmängija Russell Westbrook, kes on sel hooajal olnud imelises hoos.

Tänavusel hooajal on kasutusel uus hääletussüsteem, kus oma sõna saavad algviisiku valimisel kaasa öelda nii fännid, mängijad kui ka meedia. Mängijad ja meedia valisidki Westbrooki algkoosseisu, kuid fännide hääletusel sai ta Stephen Curryst ja James Hardenist üle 200 000 hääle vähem ning nii pääsesid tagamängijatest läänekonverentsi algkoosseisu ikkagi Curry ja Harden, kirjutab The New York Times.

Westbrook on sel hooajal visanud keskmiselt 30,6 punkti ja sellega on ta liiga suurim korvikütt. Lisaks on tema arvel koguni 21 kolmikduublit.

Läänekonverentsi algkoosseisu kuuluvad lisaks Curryle ja Hardenile veel Kevin Durant, Kawhi Leonard ja Anthony Davis.

Idakonverentsi algkoosseisu moodustavad Kyrie Irving, DeMar DeRozan, LeBron James, Gianni Antetokounmpo ja Jimmy Butler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles