Foto: tüdruksõbra tapnud Oscar Pistorius muudab teadlikult oma välimust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius.
Oscar Pistorius. Foto: © SIPHIWE SIBEKO / Reuters/REUTERS/Scanpix

Oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi tapmise eest vangi mõistetud parasportlane Oscar Pistorius loodab lähedaste teatel hea käitumise eest vanglast varem vabaneda. Samas tegevad mees kohaliku ajakirjanduse teatel juba ettevalmistusi tavaellu sukeldumiseks.

Pistoriusele määrati Steenkampi tapmise eest kuue aasta pikkune vanglakaristus. Prokurörid üritavad juhtumile siiski veel uut käiku anda ja nende sooviks on vähemalt 12 aasta pikkune karistus, vahendab The Sun.

Meediaga suhelnud Pistoriuse lähedased on aga kindlad, et järgmisel kuul saab kohtutee lõplikult läbi ja peagi võiks ehk loota ka ennetähtaegset vabastamist.

Juba mõnda aega on ringelnud kuulujutud, et Pistorius üritab oma välimust muuta, et hiljem oleks lihtsam tavaellu sukelduda. Tema onu Arnold Pistoriuse poolt postitatud fotolt on näha, et endine olümpiasportlane on kasvatanud endale habeme ning hakanud kandma prille. Lisaks on ta lõpetanud senisel kujul trenni tegemise ehk ta on kaotanud tunduvalt lihasmassi ning näeb võrreldes varasemaga tunduvalt kõhnem välja.

Järgmisel kuul möödub juba neli aastat Pistoriuse poolt toime pandud tapatööst, kui ta tulistas läbi vannitoa ukse Steenkampi. Pistorius ise on jäänud versiooni juurde, et tema arvates tegutsesid vannitoas röövlid ja seetõttu ta tule avaski.

Pistorius on fotol alumisel real parempoolne meesterahvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles