Fännid on võrkpallikoondise toetuseks kogunud ligi 10 000 eurot

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis fänne tänamas.
Eesti võrkpallikoondis fänne tänamas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meeste võrkpallikoondise toetajad on ühisrahastusplatvormi Hooandja vahendusel kogunud rahvusmeeskonna premeerimiseks ja motiveerimiseks ligi 10 000 eurot. 

Kogutud toetuste näol on juba tegemist peagi viieaastaseks saava Hooandja rekordiga sporditeemaliste ühisrahastusprojektide seas. Fännide toetusaktsiooni eestvedaja Lauri Kasper tunneb suurt uhkust, et projektiga on liitunud sedavõrd palju võrkpallisõpru.

«Samas ei tohi unustada, et oleme teinud küll ilusa stardi, ent tahaksin rõõmustada ka jaanuari lõpus, kui oleme edukalt ületanud finišijoone,» sõnas ta. «Rahvusmeeskonna jaoks oli eelmine hooaeg ajalooliselt edukas. Võrkpallifännidena on meil nüüd omakorda võimalus teha midagi ajaloolist ja anda omalt poolt meile sedavõrd suurepäraseid emotsioone pakkunud koondisele midagi tagasi,» innustas Kasper kõiki fänne Hooandja projektile õlga alla panema.

Sihiks on koguda rahvusmeeskonna eduka eelmise hooaja ja tuleva koondisesuve toetuseks 24 000 eurot ning projektile saab «hoogu anda» 31. jaanuarini.

Mullu triumfeeris rahvusmeeskond esmalt Euroopa liigas. Juuli alguses Bulgaarias toimunud finaalturniiril pälvitud esikoht tagas eestlastele tänavuseks hooajaks koha Maailmaliigasse, kus mängivad ainult planeedi 36 paremat koondist. Sügisel täitis koondis ka hooaja teise suure eesmärgi, jõudes neljandat korda Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. Suurepärased saavutused käivitasidki usinalt meeskonda toetanud fännide peas idee, kuidas koondist eesmärkide täitmise eest omalt poolt veelgi tunnustada.

«Sel aastal ootavad rahvusmeeskonda ees MM-valikmängud, Maailmaliiga ja Euroopa meistrivõistluste finaalturniir. Loodetavasti saame praeguse tunnustusega anda meeskonnale veelgi lisajõudu, mis omakorda pakuks kõigile kaasaelajatele uusi suurepäraseid elamusi,» lisas Kasper.

Oma toetuse võrkpalli rahvusmeeskonnale saab anda Hooandja lehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles