Tänak leidis teda sõidu ajal seganud raadioprobleemile lahenduse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Monte Carlo ralli eel.
Ott Tänak Monte Carlo ralli eel. Foto: Ott Tänaku Facebooki leht

Ott Tänak on Monte Carlo autoralli MM-etapil näidanud head hoogu ning viie kiiruskatse järel hoiab ta 2. kohta. Kiiruskatsete järel antud intervjuudes on Tänak sarnaselt teistele pilootidele tõdenud, et olud on keerulised. Mitme kiiruskatse järel tõdes eestlane, et teda segas auto raadio, kust oli kuulda ka teiste tiimiliikmete juttu, mis kippus teda segama.

Viienda kiiruskatse järel tunnistas eestlane, et ta leidis probleemile lahenduse. «Enam ei ole probleemi. Me ühendasime raadio lahti,» tõdes Tänak ralliraadiole.

Eelnevalt oli rallimees märkinud, et kõige tähtsam on see, et auto sõidab ja väiksed elektroonilised probleemid ei ole kõige suurem mure.

«Seis on normaalne. Oleme oma rütmi parandanud. Oleme sõitnud ühtlasemalt,» lisas Tänak enne paaritunnist pausi, mis on viienda ja kuuenda kiiruskatse vahel.

«Olen hommikupoolsete kiiruskatsetega rahul. Meil oli kahtlane moment 3. kiiruskatse alguses, kuid seejärel oleme suutnud paremini sõita,» kirjutas Tänak veel seejärel Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles