Palju õnne! Eesti parimaid naiskulturiste sai emaks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske ilmakodanik Lexie koos ema Gerbeli ja isa Guyga.
Värske ilmakodanik Lexie koos ema Gerbeli ja isa Guyga. Foto: gerbelmikk.com

Eesti parimaid naiskulturiste, Eesti ja Belgia meistri Gerbel Mikk-Poortmansi (36) ja tema belglasest elukaaslase , IT-mees Guy Poortmansi (42) peres nägi ilmavalgust esimene lapsuke – tütar Lexie!

«Oleme kenasti terved. Lexie kosub vaikselt,» vastas Gerbel Kroonikale. Oma kallima leidis ta internetiavarustest, ühel hetkel sai online-suhtest offline-suhe, kui Gerbel kolis mehe juurde Antwerpenisse.

«Sünnitasin natukene enneaegselt, 12. jaanuaril. Olin 38 nädalat ja üks päev last oodanud, kui ta ilmale tuli. Ja mina ise kaalusin siis juba 71 kilo. Nüüd olen tagasi offseason-kaalus – 64 kilo,» räägib Gerbel.

Rasedus tuli Gerbelile ootamatult. «Enne rasedaks jäämist kaalusin aprillis 62-63 kilo, juuni alguses oli Belgias võistlus. Tegin trenni nagu segane, dieet oli ka korras, aga lihtsalt ei saanud oma võistlusvormi kätte – vesi jäi naha alla ja... Põhjuse, miks mu võistluseelne ettevalmistus ja ka võistlus natukene luhta läks, sain teada hiljem. Paar nädalat pärast võistlust sain teada, et oeh, olen kaheksandat nädalat rase!» meenutas Gerbel.

Galeriid beebist saate vaadata SIIT ja videot SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles