Rahulolev Malcolm Wilson: arvan, et Ott üllatas isegi iseennast

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monte Carlo MM-ralli. Ott Tänak.
Monte Carlo MM-ralli. Ott Tänak. Foto: Timo Anis

M-Spordi rallivõistkonna juht Malcolm Wilson oli Monte Carlo MM-ralli reedese päevaga ülimalt rahul, sest kõik tema tiimi autod läbisid päeva suuremate tehniliste viperusteta ning lisaks näitasid nii Sebastien Ogier kui ka Ott Tänak kõikidel katsetel väga head kiirust.

Ogier jäi esikolmikust välja vaid 3. katsel, kui tegi sõiduvea. Kaks viimast reedest katset prantslane aga võitis ja kerkis päeva lõpuks teiseks, möödudes 0,3 sekundiga Tänakust. Eestlane ei jäänud päeva kuuel katsel kordagi esikolmikust välja ja Wilsonil jagus talle kuhjaga kiidusõnu.

«Arvan, et Ott üllatas ka iseennast. Ta tuli siia plaaniga oma sõitu sõita ning ta ongi end autos väga mõnusalt tundnud,» rääkis Wilson M-Spordi pressiteenistusele. «Ning kahtlemata tõi seegi talle naeratuse näole, et ta uue autoga esimesena katsevõidu kirja sai.»

Sellest aastast koos Martin Järveojaga sõitev Tänak kinnitas Wilsoni sõnu. «Oli salakavalate tingimustega keeruline päev ja kui aus olla, ei oodanud ma, et reede õhtuks sellisel kohal olen. Auto oli küll testidel väga hea, aga enne ei tea ju midagi, kui pole saanud kiirust konkurentidega võrrelda. Plaan oli korralik rütm leida ja see meil ka õnnestus. Koostöö Martiniga sujub hästi ja auto käitub peaaegu täpselt nii nagu ma tahan. Saja protsendini jõudmiseks on vaja veel natuke tööd teha, aga algus on väga hea,» sõnas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles