Klavan ja Liverpool kaotasid üllatuslikult liigatabeli viimasele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavani (paremal) poolt ei olnud täna hea esitus, lisaks sai ta kollase kaardi.
Ragnar Klavani (paremal) poolt ei olnud täna hea esitus, lisaks sai ta kollase kaardi. Foto: Ed Sykes/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sai koduväljakul mänginud Liverpool tõelise üllatuskaotuse, kui jäi 2:3 alla liigatabelis viimasel kohal asuvale Swansea Cityle. Eesti koondise kapten Ragnar Klavan sai kirja 90 minutit ning kollase kaardi.

Külalised läksird kiirelt teise poolaja alguses 2:0 juhtima tänu Fernando Llorente 48. ja 52. minuti tabamustele, kuid Roberto Firmino suutis 55. ja 69. minutil vastata. Swansea'le tõi võidu aga Islandi koondislane Gylfi Sigurdsson, kes skooris 74. minutil.

Liverpool jagab nüüd turniiritabelis 22. vooru järel 45 punktiga koos Tottenham Hotspuriga teist kohta, kuid neil on üks kohtumine vähem peetud. Liider on Londoni Chelsea 52 silmaga.

Enne mängu:

Liverpool jagab kõrgliigatabelis pärast 21. mänguvooru 45 punktiga koos Tottenhamiga teist-kolmandat kohta. Liider Chelseal, kes homme mängib Hull Cityga, on punkte 52. Liverpooli tänase vastase Swansea hooaeg on olnud katastroofiline. Nad on tänavu kõrgliigas kaotanud 14, viigistanud kolm ning võitnud neli matši. Liverpool on Swanseaga sel hooajal mänginud kaks korda ning mõlemal korral saadi 2:1 võit.

Liverpool sai täna uudise, et Matip võib taas jalgpalliväljakutele naasta. Praegu oli ta mängukeelu all, kuna keeldus koondist Aafrika Rahvuste Karikaturniiril esindamast. Uudis paneb Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi raske valiku ette. This is Anfield kirjutab, et tõenäoliselt alustab mängu algkoosseisus siiski Klavan. Matipi uudis on sedavõrd värske, seetõttu pole ta viimaseid treeninguid teinud kaasa algkoosseisumängijana. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles