Juhkami ja Teppani koduklubi ei ole Austrias veel keegi võita suutnud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Jätkuvalt püsib Austria võrkpalli meistrivõistlustel kaotuseta Eesti koondislaste Martti Juhkami ja Renee Teppani koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol, kui laupäeval nopiti juba 16. järjestikune võit.

Eilses kohtumises püüdis Tiroli suurepärast hoogu pidurdada turniiritabeli seitsmes meeskond Weizi VBC TLC, kes andis koduväljakul favoriidile tõsise lahingu vaid teises geimis, mis kaotati 23:25 resultaadiga. Esimeses ja kolmandas geimis kogusid võõrustajad vastavalt 13 ja 17 punkti, kirjutas volley.ee.

Esimeses geimis pingile jäänud, kuid teises geimis mängu sekkunud ja kolmandat juba algkoosseisus alustanud Martti Juhkami näitas sarnaselt viimastele mängudele silmapaistvat rünnakuefektiivsust, kui kaheksast rünnakust koguni viis (63%) lõppesid punktivõiduga. Juhkami lisas Tiroli võitu ka ühe blokipunkti ja ühe pallinguässa. Eile puhkepäeva saanud Renee Teppan väljakul ei käinud. 12 punktiga oli võitjate parim Teppanit asendanud Jan Krol.   

Koduliigas ainsana kaotuseta püsiv Innsbrucki meeskond on kogunud maksimaalsed 48 punkti, edestades lähimat jälitajat Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi kolme punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles