Eesti epeenaiskond sai MK-etapi finaalis Hiinalt dramaatilise kaotuse (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiskond.
Eesti naiskond. Foto: Erakogu

Eesti epeenaiskond koosseisus Irina Embrich, Kristina Kuusk, Julia Beljajeva ja Erika Kirpu pidi Barcelona MK-etapil leppima teise kohaga, kui põneva lõpuga finaalis kaotati kõige napimalt 21:22 Hiinale.

Viimasele minimatšile mindi viigiseisult ja passiivse alguse järel sai prioriteedi Eesti. Ankrunaine Irina Embrich, kes kaotas eile indviduaalturniiri finaalis 11:15 Yiven Sunile, jäi paraku ka nüüd kahetorkelisse kaotusseisu, suutis küll jõuda topelttorgete järel 1,46 sekundit enne lõppu taas ühe torke kaugusele, kuid allesjäänud aja jooksul jõudis hiinlanna edukalt taganeda ja viigitorge, mis oleks prioriteedi tõttu toonud Eestile ka võidu, jäi paraku tegemata.

Kaheksandikfinaalis oli Eesti alistanud tulemusega 43:36 Hongkongi ja veerandfinaalis 30:21 Itaalia. Tasavägise poolfinaali Venemaaga pööras Eesti kasuks Embrich, kellel õnnestus lisaajal sooritada otsustav torge lõppseisuks 32:31. Finaalivastane Hiina oli saanud poolfinaalis 45:41 jagu Prantsusmaast.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles