Kaks pesapallitähte hukkus mõnetunnise vahega autoavariis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesapallitähe Yordano Ventura Jeep pärast traagilist õnnetust.
Pesapallitähe Yordano Ventura Jeep pärast traagilist õnnetust. Foto: /AP/Scanpix

Kansas City Royalsi pesapallimeeskonna söötja Yordano Ventura hukkus kodumaal Dominikaani Vabariigis aset leidnud autoavariis.

25-aastane Ventura aitas Royalsil 2015. aastal võita World Seriesi ja oli kuulus oma ülikiire viske poolest, mis lendas sageli kiirusega üle 100 km/h, kirjutab BBC. «Ta oli noor ja andekas mees, kes tõi alati kõigi näole naeratuse,» lausus Royalsi peamänedžer Dayton Moore järelehüüdes.

Traagilisel moel toimus nädalavahetusel Dominikaani Vabariigis teinegi avarii, kus sai surma endine MLB mängija Andy Marte. 33-aastane Marte jõudis tippliigas esindada Atlanta Bravesi, Cleveland Indiansi ja Arizona Diamondbackis, kahel viimasel hooajal mängis ta Lõuna-Koreas.

Kummagi õnnetuse täpsed asjaolud pole teada, kuid Dominikaani Vabariigi liiklus on maailmas üks ohtlikumaid – surmajuhtumite arvu poolest ollakse maailmas koguni teisel kohal. Politsei kinnitusel leiti Ventura Jeep San Adriani linna lähedalt kiirtee äärest, auto oli teelt välja sõitnud. Võimude kinnitusel peab uurimine näitama, kas Ventura oli ka ise roolis. Marte hukkumisega lõppenud õnnetus leidis aset pealinnast Santo Domingost sadakond kilomeetrit põhjapool.

Yordano Ventura auto leiti kiirtee äärest kraavist. FOTO: AP/SCANPIX
Yordano Ventura auto leiti kiirtee äärest kraavist. FOTO: AP/SCANPIX Foto: /AP
Yordano Ventura. FOTO: Adam Glanzman/AFP/Scanpix
Yordano Ventura. FOTO: Adam Glanzman/AFP/Scanpix Foto: Adam Glanzman/AFP
Andy Marte. FOTO: Matt York/AP/Scanpix
Andy Marte. FOTO: Matt York/AP/Scanpix Foto: Matt York/AP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles