Pliškova kustutas Austraalias kodupubliku viimasegi lootuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune USA lahtiste finalist Karolina Pliškova jõudis karjääris teistkordselt slämmiturniiril veerandfinaali.
Mullune USA lahtiste finalist Karolina Pliškova jõudis karjääris teistkordselt slämmiturniiril veerandfinaali. Foto: Thomas Peter/Reuters/Scanpix

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel alistas viienda asetusega tšehhitar Karolina Pliškova neljandas ringis 6:3, 6:3 viimase konkurentsi jäänud Austraalia esindaja Daria Gavrilova ja jõudis veerandfinaali.

Kaheksa parema hulgas kohtub Pliškova 35-aastase horvaaditari Mirjana Lucic-Baroniga. Tabeli alumise poole teises veerandfinaalis kohtuvad Serena Williams ja Johanna Konta, ülemises tabelipooles lähevad vastamisi Coco Vandeweghe ja Garbiñe Muguruza ning Venus Williams ja Anastasija Pavljutšenkova.

Meeste üksikmängus oli bulgaarlane Grigor Dimitrov pärast kaotatud avasetti lõpuks kindlalt 2:6, 7:6 (2), 6:2 ,6:1 parem usbekist Denis Istominist. Teises setis viiesetilise mängu järel maailma teist reketit Novak Djokovici üllatanud ja ka kolmandas ringis Pablo Carreno Bustaga viiesetilise heitluse pidanud Istomin vigastas mängu ajal reielihast ja alaselga ega saanud seetõttu kahes viimases setis enam täisjõuga pingutada.

Veerandfinaalis on 15. asetusega Dimitrovi vastaseks 11. asetusega belglane David Goffin. Tabeli ülemises pooles mängivad omavahel Mischa Zverev ja Roger Federer ning Stanislas Wawrinka ja Jo-Wilfried Tsonga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles