Südamliku žesti teinud tennisetäht sai liigutava tänukaardi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jo-Wilfried Tsonga käitus 2016. aasta Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel serviga pihta saanud pallitüdrukut märgates härrasmehena.
Jo-Wilfried Tsonga käitus 2016. aasta Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel serviga pihta saanud pallitüdrukut märgates härrasmehena. Foto: ISSEI KATO/REUTERS/Scanpix

Prantslane Jo-Wilfried Tsonga võitis eelmisel aastal Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel südameid sellega, et aitas ja toetas mängu ajal pallitüdrukut, kes oli valusalt serviga pihta saanud. Tänavu uuesti Melbourne’i saabudes otsustas Tsonga Twitteri vahendusel avalikkusele teada anda, et sai neiult ootamatu tänukaardi.

«Tahtsin kasutada võimalust ja tänada, et mind väljakul aitasite. Ühtlasi tahan vabandada nende kordade eest, mil te palli küsisite, aga ma ei märganud teile seda anda või ei näinudki teid,» kirjutas Giuliana nimeline tüdruk. «Mind oli tabanud viirus, millest ma polnud tol hetkel teadlik, aga mis tekitas uimasust ja peapööritust. Selle tõttu kannatasid ka mu nägemine ja kuulmine. Seega ei suutnud ma täita oma ülesandeid pallitüdrukuna sellisel kõrgel tasemel, nagu oodati.»

Neiu soovis lisaks Tsongale kõike head eesootavates mängudes ning kirjutas kaardile alla «Giuliana, AO pallitüdruk nr 180». Soovidest näib olevat kasu olnud, sest Tsonga on ka tänavusel turniiril jõudnud juba veerandfinaali, kus ta läheb vastamisi šveitslase Stanislas Wawrinkaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles