Rängas kokkupõrkes ülitõsise vigastuse saanud jalgpallur suudab taas rääkida

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Mason viidi ränga kokkupõrke tagajärjel peavigastusega haiglasse.
Ryan Mason viidi ränga kokkupõrke tagajärjel peavigastusega haiglasse. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Inglismaa kõrgliigas Hull City ridades mängiv Ryan Mason põrkas eileõhtuses Chelsea ja Hulli vahelises kohtumises peadpidi kokku Chelsea kaitsja Gary Cahilliga ning viidi haiglasse, kus tal diagnoositi koljuluumõra. Viimaste uudiste kohaselt on jalgpalluri seisund stabiilne ning ta suudab taas rääkida.

«Ryan on eilsest olukorrast rääkinud ning tal hoitakse haiglas jätkuvalt silma peal. Ryan ja tema perekond on ülimalt tänulikud suure toetuse eest,» kirjutas Hull City täna avaldatud pressiteates.

Masonil käisid haiglas külas ka temaga kokku põrganud Cahill ning Chelsea raudvara John Terry, kes veetsid aega Masoni perega. Pole veel selge, millal Manson haiglast koju peaks pääsema.

Mason ja Cahill põrkasid peadpidi kokku matši 12. minutil, mil Chelseal oli kasutada nurgalöök. Kui Cahill pääses kokkupõrkest kergelt ja sai mängu jätkata, siis 25-aastase Masoni eest hoolitsesid mõlema klubi arstid väljakul ligi kümme minutit, enne kui ta kanderaamile tõsteti ja kiirabiautosse viidi. Mason toimetati kiirelt haiglasse – esmalt traumapunkti ja sealt kohe neurokirurgia osakonda.

Football Soccer Britain - Chelsea v Hull City - Premier League - Stamford Bridge - 22/1/17 Hull City's Ryan Mason lies injured Reuters / Eddie Keogh Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Football Soccer Britain - Chelsea v Hull City - Premier League - Stamford Bridge - 22/1/17 Hull City's Ryan Mason lies injured Reuters / Eddie Keogh Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles