Selgusid võrkpalli rahvusmeeskonna EM-finaalturniiri mängupiletite hinnad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis.
Eesti võrkpallikoondis. Foto: Tairo Lutter

Augustis Poolas Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril mängiva Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna alagrupikohtumiste pääsmete hinnad algavad 17 eurost.

Küll ei saa fännid veel pileteid ainult Eesti koondise toetajatele reserveeritud sektoritesse soetada, sest finaalturniiri korraldajad pole veel spetsiaalse ostukeskkonna tehnilise lahendusega valmis jõudnud.

Alagrupimängude piletimüük startis täna kell 13.00, ent Eesti võrkpallisõpradel pole põhjust muretsemiseks. Korraldajad ja Eesti Võrkpalli Liit on sõlminud kokkuleppe, mille tulemusel on Eesti fännidele Gdańskis Ergo Arenal reserveeritud kindlad sektorid ning need sektorid on avalikust müügist kõrvaldatud ja lähevad müüki alles siis, kui Eesti fännidele mõeldud müügikeskkond on avatud.

Korraldajatepoolse info kohaselt läheb Eesti müügikeskkonna avamiseni veel paar nädalat ja Eesti fännid saavad pääsmeid soetama hakata millalgi veebruaris. Eesti Võrkpalli Liit palub EM-ile koondisele kaasa elama sõitvatelt fännidelt mõistvat suhtumist ja kannatust.

Kõigil kolmel alagrupimängul on Eesti fännidele Gdańskis asuval Ergo Arenal reserveeritud sektorid 101, 102, 103, 104 ja 122, kus on kohti 924 inimesele. Neisse sektoritesse saavad Eesti fännid pileteid ühtlasi osta soodushindadega.

Sektoris 122 maksab pilet kahel esimesel alagrupikohtumisel ehk mängudes Soome ja Serbiaga 17 eurot ja kohtumises Poolaga 21 eurot. Sektoris 101 on piletihinnad kahel esimesel päeval vastavalt 21 eurot ja mängus Poolaga 27 eurot ning sektorites 102-104 31 eurot ning 39 eurot. Pääsmete puhul tuleb arvestada, et tegemist on konkreetse kohtumise, mitte päevapiletiga. Seega, kui võrkpallifännid tahavad osta pileteid kas Soome – Serbia või Soome – Poola mängudele, tuleb seda teha läbi täna avanenud ostukeskkonna, mis asub siin.

Ajaloos neljandat korda Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile jõudnud Eesti meeste võrkpallikoondis peab alagrupimängud 24., 26. ja 28. augustil. Eesti esimeseks vastaseks on kell 18.30 (siin ja edasipidi on matši algusajad märgitud Eesti aja järgi) Soome. Teises voorus lähme 26. augustil kell 18.30 vastamisi valitsevate Maailmaliiga tšempionite ehk serblastega. Alagrupifaas lõppeb 28. augustil kell 21.30 algava mänguga, kus kohtume valitseva maailmameistri ja turniiri võõrustava Poolaga.

Alagrupi võitja pääseb otse veerandfinaali, teise ja kolmanda koha omanikud lähevad vastamisi play-off-ringis, mille võitja liigub samuti kaheksa parema sekka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles