Arsenal ei kavatse Barcelona vastu kaitses istuda

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samir Nasri
Samir Nasri Foto: SCANPIX

Homme Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises FC Barcelonaga kohtuva Londoni Arsenali poolkaitsja Samir Nasri kinnitas, et tema meeskond ei kavatse kaitses istuma hakata. Kaks nädalat tagasi Inglismaal peetud kohtumise võitis Arsenal 2:1.

«Barcelona on favoriit, kuna nad on parim meeskond maailmas, kuid meil on hea šanss nad välja lüüa, kuna meil on väike eelis,» arvas Nasri. «Lähme mängima oma mängu ja meil tekivad ründefaasis omad võimalused, kuna Barcelona naudib mängu ja ei istu kaitses nagu mõni Itaalia klubi.»

Nasri tunnustas ka maailma parimaks mängijaks valitud Barcelona Lionel Messit, kuid loodab, et väiksekasvuline argentiinlane püsib homme peetavas kohtumises tagaplaanil.

«Ta võib lüüa liigas sada väravat, see mind ei häiriks. Aga ma ei taha, et ta teeks meiega seda, mis eelmisel aastal. See oli uskumatu. Ta lõi neli fantastilist väravat ja näitas, miks ta on maailma parim. Loodan, et ta on korduskohtumises tagasihoidlik: See on meile väga tähtis,» märkis Nasri.

Homses teises kohtumises lähevad vastamisi Donetski  Šahtjor ja AS Roma. Itaalias peetud kohtumises oli Šahtjor väljakumeestest 3:2 parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles