Tarvas täiendas ridasid Vellerammi ja Saagega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage
Kristo Saage Foto: Sille Annuk

Rakvere Tarvase korvpallimeeskond täiendas oma ridasid kahe mängijaga. Valga Welgi ridadest siirdus Tarvasesse Allar Velleramm ja võistkonnas on tagasi üle-eelmisel hooajalgi Tarvases pallinud Kristo Saage.

Tartust päris Allar Velleramm on mänginud noortekoondistes ja eelmisel kahel hooajal oli ta TÜ/Rocki ja Valga Welgi nimekirjas. 21-aastase ja 191 cm pikkuse kiire ja liikuva tagamängija rolliks jäi eelmistel hooaegadel küll enamasti vahetusest mängu sekkumine, aga sellegipoolest on tegemist võistkonnale väga kasuliku mängijaga.

Kristo Saage näol on tegemist rakverelastele juba tuttava mängijaga. Saage aitas Tarvast üle-eelmisel hooajal, mil ta mängis 31 mängu ja viskas keskmiselt 13,1 punkti mängus ja andis 1,8 korvisöötu.

23-aastane tagamängija oli eelmisel hooajal küll Tallinna BC Kalev/Cramo nimekirjas, aga ühtegi kohtumist ta meistriliigas selle võistkonna eest ei pidanud. Mõlemad mängijad peaksid Tarvasele lisama teravust ja aktiivsust nii kaitses kui rünnakul.

Mullu sattus Saage Kalev/Cramo juhtkonnaga pahuksisse kasiinovõlgade tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles