Mourinho kaitses Hiina raha järele siirduvaid tippmängijaid

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britain Soccer Football - Manchester United v Liverpool - Premier League - Old Trafford - 15/1/17 Manchester United manager Jose Mourinho and Liverpool manager Juergen Klopp  Reuters / Phil Noble Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Britain Soccer Football - Manchester United v Liverpool - Premier League - Old Trafford - 15/1/17 Manchester United manager Jose Mourinho and Liverpool manager Juergen Klopp Reuters / Phil Noble Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Kui Liverpooli peatreener Jürgen Kopp ei mõista, miks parimas mängijaeas jalgpallurid Hiina raha järele lähevad, tunnistab Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho, et kõik ei ole nii must-valge.

«Ma ei taha olla nende mängijate suhtes kriitiline, kes Hiina mängima lähevad. See on nende elu ja nende karjäär. Sealt saab väga kõrget palka, samas võib ka kogemus väga huvitav olla,» lausus portugallane.

«Tean, et mõned minu kolleegid peavad end palju tähtsamaks kui nad on ning kritiseerivad teisi inimesi. Mina ei ole selline tüüp, sellise asja eest ei saa kedagi kritiseerida,» jätkas Mourinho ühtegi nime väljatoomata.

Varasemalt on jalgpallurite Hiina siirdumist teravalt kritiseerinud Liverpooli loots Klopp. «Mul pole õrna aimugi, miks inimesed selliseid otsuseid teevad. Praegu ei ole tegemist liigaga, kus sa tegelikult mängida tahaksid. Nad suudavad praegu ainult rahaga mängijaid meelitada. Tavaliselt tehakse selliseid otsuseid karjääri teises pooles,» ütles Klopp.

Tema hinnangul on Euroopa tippklubides piisavalt suured palgad. «Euroopas saab teenida väga head palka, aga mängijad lähevad ikkagi hulluks. Mängijatel, keda on võimalik rahaga veenda, puudub tõenäoliselt vajalik karakter,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles