Maailma esireket ei esinda veebruari alguses oma koduriiki

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murrayt on viimasel ajal tabanud mitmed tagasilöögid.
Andy Murrayt on viimasel ajal tabanud mitmed tagasilöögid. Foto: PAUL CROCK/AFP

Meeste tennise maailma esireket Andy Murray langes teatavasti aasta esimesel suure slämmi turniiril Austraalias konkurentsist juba neljandas ringis, kui sai šokk-kaotuse Venemaal sündinud sakslaselt Mischa Zverevilt (ATP 50.). Allajäämine mõjus Murrayle niivõrd valusalt, et ta vajab kosumiseks aega ja jätab järgmisel kuul Kanadas toimuvale Davis Cupile minemata.

«Ta on tohutult palju pidanud kannatama. Mitte ainult nüüd, kuid ka 2016. aasta viimastel kuudel,» ütles Suurbritannia meeskonna kapten Leon Smith, viidates ka jaanuari alguses toimunud Doha turniirile, kus Murray kaotas finaalis maailma teisele numbrile, serblasele Novak Djokovicile.  «Meil pole küllalt aega taastumiseks. Peame mõtlema ka ülejäänud hooaja peale, sest see on oluline,» põhjendas ta. Smith lisas, et vahet pole, milline tipptennisist sa oled, igal juhul tuleb teha raskeid valikuid oma mängukalendris, et kogu aasta vastu pidada.

Seega esindavad 3. veebruaril algaval Fed Cupil meesüksikmängus Suurbritanniat Dan Evans (ATP 51.) ja Kyle Edmund (ATP 46.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles