Federer sammus Austraalias kindlalt poolfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: WILLIAM WEST/AFP

Endine maailma esireket Roger Federer (ATP 17.) lõpetas Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste veerandfinaalis sakslase Mischa Zverevi (ATP 50.) hea turniiri, kes eelmises ringis võitis üllatuslikult maailma esireketit Andy Murrayt.

Seni elu parimat suure slämmi turniiri teinud Zverev kaotas kaheksa parema seas 1:6, 5:7, 2:6 Šveitsi tennisistile Federerile kindlalt.

Seega läheb Federer nüüd poolfinaalis vastamisi kaasmaalase Stanislas Wawrinkaga (ATP 4.), kes oli 7:6, 6:4, 6:3 parem prantslasest Jo-Wilfried Tsongast (ATP 12.). Federer ja Wawrinka on omavahel kohtunud seni 21 korda, millest esimesel on kirjas koguni 18 võitu. Mullu jõudis Federer Austraalias samuti poolfinaali, kuid jäi siis alla lõpuks tiitli võitnud serblasele Novak Djokovicile.

Teistes veerandfinaalis mängivad veel hispaanlane Rafael Nadal (ATP 9.) ja kanadalane Miloš Raonic (ATP 3.) ning belglane David Goffin (ATP 11.) ja bulgaarlane Grigor Dimitrov (ATP 15.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles