Red Bulli värvidesse pandud Kelly Sildaru: üldjuhul on tähelepanu hea

Madis Kalvet, Aspen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mullu talviste X-mängude läbi aegade noorimaks võitjaks kerkinud Kelly Sildaru on seekord USA mägikülas juba tuntud tegija ning nii pidi ta täna öösel koos teiste suurte tegijatega üles astuma ka võistluseelsel pressikonverentsil.

14-aastase eestlanna sõnul on suure publiku ees inglise keeles rääkimine küll veidike hirmutav, kuid üldjuhul meeldib tal rambivalguses olla. «Eks sõltub alati küsimusest. Tegelikult on see kõik lahe,» tunnistas Kelly Sildaru Aspenis kolmapäevase treeningpäeva eel. «Üldjuhul on staar hea olla. Kui väga palju midagi tahtma hakatakse, siis võib muutuda natuke ebamugavaks. Midagi hullu aga ei ole.»

Seekord on Sildarul Aspenis tunduvalt tihedam programm kui mullu. Kui aasta tagasi osales ta ainult pargisõidus, siis sel korral on kavas ka Big Airi hüpped. Sinna juurde tuleb lisada ka suurenenud meediahuvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles