Postimees Aspenis: Kelly Sildarut ootab täna uus ja hirmutav kogemus (1)

Madis Kalvet, Aspen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru Aspenis.
Kelly Sildaru Aspenis. Foto: Kelly Sildaru/Instagram

Mullu esmakordselt X-mängudel osalenud Kelly Sildarule toona suurt tulemust ei ennustatud ja võistluse eelvaates keskenduti peamiselt lõpuks hõbemedali võitnud Tiril Sjastad Christiansenile. Nüüd on olukord aga muutunud ja eestlanna on naissportlaste seas Aspenis üks suuremaid staare.

See aga tähendab, et Sildarul tuleb sarnaselt teistele sama kategooria tegijatele astuda üles tänasel suurel pressikonverentsil.

Lisaks eestlannale astuvad pressikonverentsil publiku ette Chloe Kim, Mark McMorris, Danny Davis, Jamie Anderson, Torin-Yater-Wallace, Bobby Brown, Heath Frisby ja Maddie Bowmann. Ehk pressikonverentsil astuvad üles ainult oma alade suurimad staarid. Seejuures on Sildaru kanadalse Mark McMorrise kõrval teiseks pressikonverentsil osalevaks sportlaseks, kes ei ole pärit USA-st.

«Natuke kardan, sest pean suure publiku ees inglise keeles rääkima,» tunnistas Sildaru, kuid märkis, et suures plaanis hullu ei ole ja ta on enda jaoks uudseks väljakutseks valmis.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles