Järveläineni 33 punkti ei päästnud TTÜd kaotusest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Sander Ilvest

Balti korvpalliliiga (BBL) raames sõitis TTÜ korvpalliklubi täna külla Ogre/Kumho Tyre meeskonnale. Tasavägise mängu võitis Läti klubi 97:93 (41:47), vahendab basket.ee.

Joonas Järveläinen näitas tänases mängus klassi, visates 33 punkti ja võttes 13 lauapalli, jagades neli resultatiivset söötu ja sooritades kolm vaheltlõiget (kahepunktivisked 16/12, kolmesed 8/3). 26-aastase eestlase efektiivsusnäitaja oli 42. Sten Olmre lisas 16 ja Ivalo Pajumets 13 punkti.

Ometi jäi sellest Ogre meeskonna vastu täna väheseks, Läti klubi eest tõid kahekohalise arvu punkte üheksast mängule üles antud mehest koguni seitse. Karlis Apsitis tõi parimana 18 silma. Ära tuleb märkida ka vastaste kaugvisete tabavusprotsent, milleks oli 58 (24/14).

13 sekundit enne mängu lõppu jõuti Järveläineni tabava viskega Ogrest veel ühe punkti kaugusele 94:93, kuid rünnakul enam skoorida ei õnnestunud ning lõppskoori tõid tabloole Marcis Vitolsi vabavisked.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles