Madridi Real langes üllatuslikult karikasarjast välja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo värav Reali väljalangemisest ei päästnud.
Cristiano Ronaldo värav Reali väljalangemisest ei päästnud. Foto: MIGUEL VIDAL/REUTERS/SCANPIX

Hispaania karikasarjas jäi veerandfinaal tänavu üllatuslikult laeks Madridi Realile, kes tegi kordusmängus 2:2 viigi Celta Vigoga ja kaotas kahe mängu kokkuvõttes 3:4.

Esimeses kohtumises Celtale 1:2 alla jäänud Reali seis muutus veel raskemaks 44. minutil, kui väravavaht Kiko Casilla tõrjus vastaste löögi õnnetult vastu oma kaitsjat Danilot ja pall põrkas sealt väravasse. Cristiano Ronaldo viigistas 62. minutil, kuid 85. minutil viis taanlane Daniel Wass kodupubliku rõõmuks uuesti Celta ette. Lucase tabamus 90. minutil viigistas teist korda seisu, kuid enamaks ei jätkunud Realil aega.

Korduskohtumises tegi võõrsil 2:2 viigi ka Madridi Atletico, kuid neil oli avamängust Eibari vastu käes turvaline 3:0 edu ja seega jõuti koondskooriga 5:2 poolfinaali. Nelja parema hulgas on tänavu vaid kõrgliigameeskond, sest avakohtumise 2:0 võitnud Alavesile piisas esiliigaklubi Alcorconi seljatamiseks kordusmängus 0:0 viigiks. Neljas poolfinalist selgub homme, kui Barcelona võõrustab Real Sociedadi. Avamängu võitis Barcelona tänu Neymari penaltile 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles