Karl-Martin Rammo hoiab MK-etapil teist kohta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS

Purjetamise MK-etapil Miamis pidi eestlane Karl-Martin Rammo (Laser-paadiklass) loovutama pärast teist võistluspäeva liidrisärgi, hoides nüüd teist kohta.

Kui esimesel võistluspäeval sai Rammo kirja sõitudes esimese ja neljanda koha, siis teisel võistluspäeval lõpetas eestlane seitsmenda ja 19. kohaga. Seega langes ta võrreldes avapäevaga ühe koha võrra, olles 12 punktiga teisel kohal. «Eilse 1. ja 4. kõrval muidugi 7. ja 19. (koht – toim) nii uhkena ei kõla, aga ausalt öeldes tunnen end endiselt suurepäraselt! Tõsi, et kollase särgi pean liidriga sama punktide arvuga homme sinise vastu vahetama ja täna jäi punkte rajale juba küll, aga MK-etapi teise koha võtan kahe käega vastu - alati!» rääkis Rammo oma Facebooki lehel.

Liidriks tõusis Laser-klassis Rammoga samade punktide juures prantslane Jean Baptiste Bernaz ning kolmandal kohal on britt Nick Thompson 15 punktiga.

Naiste RS:X klassis pärast avapäeva 12. kohta hoidnud Ingrid Puusta asub teise võistluspäeval järel 13. positsioonil.

Miami MK-etapp kestab pühapäevani, eelsõitude tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad topeltpunkte andvas medalisõidus RS:X klassis laupäeval ja Laser klassis pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles