Ivanov jõudis ITF turniiril veerandfinaali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov Foto: Eesti Tenniseliit

Vladimir Ivanov (ATP 449.) ja Kenneth Raisma (ATP 705.) osalevad enne tähtsaid Davis Cupi kohtumisi Sharm El Sheikis toimuval 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF Futures turniiril.

Ivanov võitis avaringis šveitslast Adrian Bodmerit (ATP 1247.) 6:3, 4:6, 6:3. Teises ringis oli Ivanov vastamisi 22-aastase prantslase Leny Mitjanaga (ATP 805.). Tund ja 18 minutit kestnud mäng oli väga tasavägine ja lõppes eestlase võiduga 6:4, 6:4. Ivanovil oli seitse murdepalli, millest kasutas viis, vastane realiseeris viiest kolm.

Paarismängus said Ivanov - Raisma esimeses ringis jagu kolmanda paigutusega paarist Jurabek Karimov - Zhizhen Zhang 3:6, 7:6(4), 11:9. Veerandfinaalis oli Ivanovi ja Raisma vastaseks Prantsusmaa paar Florent Diep - Alexandre Muller. Ka selles kohtumises võitsid Eesti mängijad vaatamata avaseti kaotusele 6:7(7), 6:2, 10:5. Poolfinaalis on nad vastamisi Tšehhi-Ukraina paariga Petr Hajek - Daniil Zaritšanski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles