26 punkti visanud Veideman: kohtumine Permiga oli mäng elu ja surma peale

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall BC Kalev/Cramo - Permi Parma.
Korvpall BC Kalev/Cramo - Permi Parma. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpalli valitsev meister Kalev/Cramo kohtus Ühisliigas kodus sarja autsaideriga, Venemaa klubiga Permi Parma ja võitis 85:79. Esimese veerandi võitis Kalev 33:15, kusjuures vahepeal juhiti lausa 23 punktiga. Poolajaks oli Kalev ees 46:31 ja enne viimast veerandit 71:48. Minut enne lõppu jõudis Perm vaid viie punkti kaugusele, aga kalevlased olid lõpus vabavisetel piisavalt kindlad.

Kalevi resultatiivseimana 26 punkti toonud Rain Veideman ütles pärast kohtumist, et pärast pikka kaotusteseeriat tuli lihtsalt eeldatavat nõrgemat meeskonda võita.

«Elu ja surma peale mäng oli. Saime algusest hästi minema ja olime hästi häälestunud. Alati on ohtlik seis, kui oled 20 punktiga peal. Ma ei mäleta viimasest ajast, et oleks 20 punktiga juhtinud ja rahulikult lõpuni purjetanud,» kommenteeris Veideman Permi vihast tagasitulekut.

Kalevil on nüüd 3 võitu ja 11 kaotust, sealjuures on ees ootamas palju kodu mänge. Play-off'i jõudmine pole veel päris võimatu. «Võidust ei tasu lakke hüpata, aga palju kodumänge on veel ees. Vahet pole, kas võit tuli ühe või 20 punktiga, olime üheksa mängu järjest tappa saanud ja seda head tunnet oli meile väga vaja,» ütles Veideman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles