Alar Varrak operatsioonile läinud Müürsepast: näete, teda polnud ja kohe tuli võit ära!

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo treeneritekolmik Alar Varrak, Martin Müürsepp ja Indrek Reinbok.
Kalev/Cramo treeneritekolmik Alar Varrak, Martin Müürsepp ja Indrek Reinbok. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kalev/Cramo lõpetas korvpalli Ühisliigas üheksamängulise kaotustejada, kui Saku suurhallis oldi 85:79 üle Permi Parmast, aga mõnda aega tuleb kalevlastel hakkama saada ilma abitreeneri Martin Müürsepata, kes käis täna hüppeliigeselõikusel.

«Näete, «Müüri» polnud ja kohe tuli võit! Tõsiselt rääkides on probleem muidugi päris terav, eriti treeningute läbiviimisel. Ei tea veel, kaua peame ilma temata olema. Kolmas treener Indrek Reinbok pole meil kahjuks täiskohaga, aga ta lubas meid aidata nii palju kui võimalik,» ütles Varrak.

Lisaks tegi taas põlvele häda Kalevi kapten Gregor Arbet, aga praegu pole teada, kui tõsine viskekahuri vigastus on.

Varrak kiitis Kalevi resultatiivseimana 26 punkti visanud Rain Veidemani, kes tegutses julgelt ja efektiivselt. «Kui Veideman mängiks kogu aeg nii nagu Permi vastu, ei oleks ta enam Kalevis, see on selge. Meile on vaja, et lisaks Demonte Harperile oleks üks lisarelv juures, sest kõikides mängudes ei suuda ta meeskonda vedada,» rääkis Varrak Eesti koondise kapteni kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles