Manchester United pääses kaotusest hoolimata liigakarika finaali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester United
Manchester United Foto: Rui Vieira/AP

Inglismaa jalgpalli liigakarika poolfinaali korduskohtumises alistas Hull City küll Manchester Unitedi 2:1, kuid Wembleyl toimuvasse finaali pääses Manchester United, kes jäi kahe mängu kokkuvõttes 3:2 peale. 26. veebruaril toimuvas finaalis on Unitedi vastaseks Southampton.

Korduskohtumine Manchester Unitedi ja Hull City vahel algas kodumeeskonnale Hull Cityle paljulubavalt. 35. minutil realiseeris Tom Huddlestone kohtuniku määratud penalti ning viis meeskonna 1:0 juhtima. Manchester Unitedi viis sisuliselt finaali Paul Pogba, kes 66. mänguminutil karistas ära Hull City kaitseliinis tekkinud segaduse. Kuigi Baye Oumar Niasse viis Hull City 85. minutil 2:1 juhtima, ei piisanud Hull Cityile üheväravalisest võidust, sest avamäng Old Traffordil kaotati 0:2.

«Tahan lihtsalt oma mängijaid õnnitleda. See teekond on raske olnud, kuid oleme finaalis. Mul pole midagi muud öelda, sellest piisab. Olen rahulik ning käitusin pingi peal viisakalt,» lausus Manchester Unitedi loots Jose Mourinho mängujärgselt. Liigakarika teine finalist Southampton alistas kolmapäeval peetud korduskohtumises Liverpooli 1:0 ning pääses kahe mängu kokkuvõttes skooriga 2:0 finaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles