Eesti tippaerutajaid hakkab juhendama ungarlasest olümpiavõitja

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Pulai.
Imre Pulai. Foto: Eesti Aerutamisföderatsioon

Eesti Aerutamisföderatsioon on sõlminud kuni 2020. aasta Tokyo olumpiamängudeni pikaajalise lepingu uue peatreeneri, legendaarse Ungari rajaaerutaja Imre Pulaiga, kes on võitnud 500 m distantsidel 2000. aastal Sydney OMil kahekanuul olümpiakulla ja 1996. aastal ühekanuul Atlanta OMi pronsmedali. Lisaks on Pulai neljakordne maailmameister, kahekordne MM-hõbe ja pronks.

Uus peatreener hakkab valmistama ette Eesti rajaaerutamise tippkoondist, eesotsas 2016. aasta Euroopa Meistrivõistluste ja juunioride MM-finalisti, kanuumehe Joosep Karlsoniga ning süstassportlaste Kaspar Sula, Kaarel Alupere ja Tarmo Tootsiga. Olümpia ettevalmistusesse on kaasatud ka noorte aerutajate järelkasvu paremik.

Aerutamisföderatsiooni koondise abitreenerina Eestis jätkab senine alaliidu staažikas peasekretär Koit Põder, kellelt võtab teatepulga üle uus Aerutamisföderatsiooni peasekretär Andres Kaju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles