Roland Lessing sai EMil 12. koha, lõunanaaber jäi napilt medalita

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing.
Roland Lessing. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Poolas Duzniki Zdrojs toimuvatel laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlustel sai parima eestlasena Roland Lessing meeste sprindis 12. koha.

Eestlane eksis laskmistiirus ühe korra ning lõpetas Euroopa meistriks tulnud bulgaarlasele Vladimir Ilievile (1 möödalask) 50,3 sekundiga. Hõbemedali sai venelane Aleksandr Loginov (0; +4,9) ning pronksi bulgaarlane Krasimir Anev (0; +16,7). Seejuures kaotas neljandana lõpetanud lätlane Aleksandrs Rastorgujevsi (2; +17,3) viimasele vaid 0,6 sekundiga.

«Meeskond töötas täna väga hästi, suusad olid head ja laskmine ka õnnestus,» sõnas Lessing vahetult pärast võistluse lõppu. «Enesetunne on paari nädala jooksul paremaks läinud ja viimastel päevadel päris hea olnud,» lisas ta. «Täna läks ka rohkem pihta ja sellest ka kõrgem positsioon,» rääkis Lessing.

«Homme peab lihtsalt pihta saama ja loodame, et füüsis säilib,» muigas vanameister, et laskesuusatamises on ennustamine üks tänamatu töö. Ühtlasi kiitis Lessing ka Poolas toimuvate Euroopa meistrivõistluste korraldustiimi. «Võistlus on väga hästi korraldatud, tõesti tasemel,» kiitis ta. «Ilm soosis ka täna sportlasi – päike paistis,» lisas Lessing.

Martin Remmelg lõpetas kahe möödalasuga 39. (+1.35,9), Johan Talihärm 84. (3; +3.06,7) ja Tarvi Sikk 95. (1; +3.36,4) positsioonil.

Homme sõidetakse 12,5 km pikkune jälitussõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles