Eesti koondise väravavaht liitus Soome neljanda klubiga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Meerits Eesti koondise särgis.
Marko Meerits Eesti koondise särgis. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti koondise väravavaht Marko Meerits liitus Soome meistriliigas neljandat kohta hoidva Vaasa Palloseuraga, sõlmides ühe aasta pikkuse lepingu, mida on võimalik veel aasta võrra pikendada.

Varasemalt end Marienhamis näitamas käinud Meerits lõpetas hiljuti testiperioodi just Vaasas, kus jäädi 24-aastase puurivahiga väga rahule, vahendab Soccernet.ee.

Vaasa peatreener Petri Vuorinen: «Olen väga rahul tema tegevusega testiperioodi vältel, kuna ta näitas mitmeid omadusi, mida sooviksime väravavahis näha. Marko kogemustepagas ning asukohad, kus ta pallinud on, väljenduvad täielikult tema mängus,» rääkis uus peatreener eestlase kohta.

Varasemalt on Meerits esindanud Hollandis nii kõrgliigavõistkonda Arhnemi Vitesset kui ka esiliigaklubi Emmenit. Viimati kaitses Meerits aga Premium liigas Rakvere Tarva puuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles