Postimees Aspenis: tänane päev tõi Sildarule rõõmu, abi saadi tippmäärdemehelt

Madis Kalvet, Aspen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru tänavustel X-mängudel.
Kelly Sildaru tänavustel X-mängudel. Foto: Gabriel Christus / ESPN Images

X-mängude võistluspaigas Aspenis on täna võrreldes varasemate päevadega ilm ilusam ning nii on paremad ka libisemistingimused. Treening võttis ka Kelly Sildaru näole suurema naeratuse, kuid siiski tunnistas ta, et libisemistingimused ei olnud veel ideaalsed.

«Täna oli hoog parem. Sain natuke mingeid trikke proovida ja hüpetes erinevaid asju katsetada,» rääkis ta harjutuskorra järel. «Täpselt veel kava paikas ei ole. Pidin reilidel ja hüppel trikke natuke kehvemaks tegema, kuna hoogu jäi veel veidi puudu.»

Sildarud on abi saanud ka suuskade määrimisel ning neile on abikäe ulatanud oma ala absoluutne tipp. Tegemist olevat Šveitsi koondise juures töötava mehega, kes igapäevaselt on siiski vabakutseline.

Kui tänases trennis sai niimoodi hoogu juurde, siis kahjuks lahkub määrdemees laupäeval Aspenist. Kui Big Airi võistlus on kavas laupäeval, siis Kelly Sildaru peaala pargisõit aga alles pühapäeval. «Eks peame siis oma jõududega hakkama saama,» tõdes Tõnis Sildaru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles