Video: LeBron James õrritas valimiste teemal president Trumpi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James.
LeBron James. Foto: Ken Blaze/USA Today Sports/Scanpix

Korvpallitäht LeBron James jagas Cleveland Cavaliersi treeningu järel ajakirjanikele kommentaare Tähtede mängu valimisprotsessi kohta ega jätnud kasutamata võimalust teha torge USA värske presidendi Donald Trumpi aadressil.

Tänavu said Tähtede mängu algviisiku osas esmakordselt sõna sekka öelda ka mängijad ning Jamesilt uuriti, mida ta selle kohta arvab. «Hääletasin nende poolt, keda pidasin mängule pääsemise vääriliseks. Mida teised tegid, ei tea,» vastas James.

Üks ajakirjanik lisas kõrvalt, et narrilt antud hääli leidub alati. «Tõepoolest,» nõustus James ja lisas väikese mõttepausi järel: «Donald Trump on ju meie president!»

Presidendivalimiste kampaania ajal ei teinud James kordagi saladust sellest, et toetab Hillary Clintonit, osaledes põhitöö ehk korvpalli mängimise kõrvalt korduvalt Clintoni valimisüritustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles