Ragnar Klavan oli esiliigaklubile kaotanud Liverpooli parim kaitsemängija

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kuigi Liverpool kaotas täna Inglismaa karikasarja neljanda ringi kohtumises Wolverhampton Wanderersile 1:2, teenis Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan pärast mängu kiidusõnu.

Liverpool Echo hinnangul oli Klavan Liverpooli kaitsjatest täna kõige kindlam. «Ta oli üsna kogenematu kaitseliini kõige rahulikum mängija. Oli julgustav näha, et ta suutis mängule anda lisakäigu,» kirjutati väljaandes. Eestlane teenis hindeks 5, mis on Liverpooli tänast üldpilti vaadates on üsna hea.

Võrdluseks, Joe Gomezit, Alberto Morenot ja Connor Randalli said hindeks 4. Kõige paremini tegutsesid Liverpool Echo hinnangul kodumeeskonna poolelt 17-aastane Ben Woodburn ja Philippe Coutinho, kes teenisid hindeks 7.

Portaalilt This is Anfield teenis Klavan hindeks samuti 5. «Klavan oli täna Liverpooli kaitseliinis kõige kogenum mängija. Võrreldes noorte kolleegidega oli ta palju rahulikum, samas palju efektiivsem. Teisalt paistis silma Klavani kiiruse puudumine. Ta ei mänginud Joel Matipi ja Mamadou Sakho taset välja,» põhjendati hinnangut. Kõrgeima hinde sai This is Anfieldilt Ben Woodburn (6,5). Kaitsjatest sai Randall hindeks 3, Gomez 4,5 ning Moreno 5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles