Faluni MK-etapil teiseks jäänud norrakas ei suutnud end finišialas kontrollida

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emil Iversen.
Emil Iversen. Foto: SCANPIX

Faluni MK-etapil vabatehnikasprindis fotofiniši järel teise koha saanud norrakas Emil Iversen ei suutnud end pärast tulemuste teatavakstegemist vaos hoida.

Iversen kaotas etapi võitnud Federico Pellegrinole finišis kõigest 0,06 sekundiga. Dramaatilises duellis mõne sentimeetriga alla jäänud Iversen oli finišialas ilmselgelt endast väljas ning lõhkus selle demonstreerimiseks ka suusakepi.

«Kurat küll. Ma pole kunagi nii vihane olnud. Olen küll oma väikese venna peale vihastanud, kuid sel aastal pole ma veel nii palju endast välja läinud,» lausus Iversen Norra meediale. Norra koondise sprinditreener Arild Monsen usub, et tegelikult on Iversenil põhjust oma sooritusega rahule jääda.

«Ma usun, et ta on sama palju vihane kui ta on rahul. Mina ise pole teda kunagi nii vihasena muidugi näinud. Ta ilmselt arvas, et kontrollis võistlust, kuid kaotas ikkagi viimaste meetritega,» lausus Monsen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles