McGregor lubas vulgaarsuste saatel supermatši juba sel aastal

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: Adam Hunger/USA Today Sports/SCANPIX

Vabavõitlussarja UFC kergkaalu valitsev tšempion Conor McGregor osales eile Manchesteris pressikonverentsil, kus rääkis ka võimalikust poksimatšist Floyd Mayweatheriga.

Enne, kui McGregor Manchesteri rahva ette astus, lisas ta Instagrammi foto, mille alla kirjutas talle omase teksti: «Olen tehtud mees. Lähen praegu 5000 fänni ette pressikonverentsile. Lugesite õigesti. Seda on rohkem, kui tänane UFC põhiüritus pealtvaatajaid kogub. Per**e UFC, per**e Floyd, per**e poks, per**e WWE, per**e Hollywood. Ja käige teie ka per**e, makske mulle.»

Pressikonverentsil andis McGregor mõista, et tema poolt on matšile Mayweatheriga roheline tuli. «Roger Mayweather (Floyd Mayweather juuniori onu – toim.) ütleb, et enamus inimesi ei tea poksimisest mitte midagi. Mina ütlen, et enamus inimesi ei tea võitlusest mitte midagi! Lähen Las Vegasesse ning saan oma poksilitsentsi ning eks siis vaatame, kus kurat see Floyd on,» lausus iirlane.

«Keskendun praegu vaid ühele ning see on Floyd Mayweather. Ma tõesti tahan seda matši. Mul on siruulatust, mul on noorust, teeme selle ära. Usun, et see on esimene miljardimatš. See toimub selle aasta lõpus või järgmise alguses. Usun, et kui järgmisel korral võitlusareenile astun, siis teen seda juba läbi köite.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles