Kelly Sildaru videointervjuus: olen väga õnnelik, aga natukene ikkagi kripeldab

Madis Kalvet, Aspen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

14-aastane Kelly Sildaru võitis ööl vastu tänast X-mängudel Big Airi hüpetes teise koha, kaotades sakslannale Lisa Zimmermannile vaid ühe punktiga. Kuigi nii napp kaotus jäi Sildarut natukene kripeldama, on ta tulemusega siiski rahul.

«Ma ise olen hõbeda üle väga õnnelik, aga natukene ikka kripeldab. Võib-olla oleks midagi saanud natukene paremini teha ning siis oleks võitnud,» lausus eestlanna.

Mida oleks saanud paremini teha? «Kui oleksin kaugemale hüpanud või 180 kraadi juurde keeranud. Samas ma pole seda trikki kunagi teinud ja kartsime, et stiil ei tule piisavalt hea. Üritasime kindla peale minna ning stiilile rõhuda,» jätkas kahekordne X-mängude medalist.

Enne võistlust oli Sildaru ka veidi närvis. «Enne võistlust on normaalne närvis olla. Treeningutel, kui närvi sees ei olnud, siis tuli mul enda arvates paremini välja. Aga ma jään ikkagi rahule,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles