Pronksine norralanna: Kelly Sildaru on täiesti omaette klassist

Madis Kalvet, Aspen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanne Killi X-mängude pargisõidu võistlusel.
Johanne Killi X-mängude pargisõidu võistlusel. Foto: Phil Ellsworth / ESPN Images

Kelly Sildaru võitis Aspeni X-mängudel teist aastat järjest pargisõidus kuldmedali. Samamoodi oli teist aastat järjest pronksil norralanna Johanne Killi, kellel jagus eestlanna aadressil ainult kiidusõnu.

Eelmisel aastal mahtus Sildaru ja Killi vahele norralanna Tiril Sjastad Christiansen ja tänavu prantslanna Tess Ledeux. Teist aastat järjest pronksi võitnud Killi tunnistas, et eestlannale on tõesti raske vastu saada.

«Ta (Kelly Sildaru) on täiesti omaette klassist. Tema sooritusi on hea vaadata,» tunnistas Killi võistluse järel.

Sildaru ülekaal ei olnud teise koha ees ehk punktiliselt niivõrd suur, kuid mõlemad eestlanna sõidud oleksid andnud talle kuldse medali.

Killi poodiumile jõudmine oli lõpuks ka väikene üllatus, sest võistluse eel oodati head sooritust šveitslannalt Guilia Tannolt, kes pidi lõpuks leppima Killi järel 4. kohaga.

«Võistluse eel ei olnudki mul väga suuri lootusi, kuna tänavune hooaeg on olnud minu jaoks keeruline. Uuesti vormi tõusmine on olnud keeruline,» lisas norralanna.

Naiste pargisõidu tulemused:

1. Kelly Sildaru (Eesti) 92,33 punkti

2. Tess Ledeux (Prantsusmaa) 90,00

3. Johanne Killi (Norra) 85,66

4. Giulia Tanno (Šveits) 80,00

5. Maggie Voisin (USA) 79,00

6. Emma Dahlström (Rootsi) 54,33

7. Devin Logan (USA) 22,33

8. Isabel Atkin (USA) 21,33

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles