Saalijalgpallikoondise peatreener: kui kaotame, siis peame rohkem trenni tegema

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Skiperski
Dmitri Skiperski Foto: Kalev Lilleorg / SL Õhtuleht

Eesti saalijalgpallikoondise jaoks lõppes Lätis Jelgavas toimunud EM-valikturniir kolme kaotusega. Peatreener Dmitri Skiperski kiitis mängijaid lõpuni võitlemise eest, kuid leiab, et tulevikus peaks ettevalmistusprotsessi veidi muutma.

Turniiri viimases voorus jäi Eesti Saksamaale alla 4:5. «Tegelesime mängu alguses koosseisu leidmisega, sest mõned mängijad olid vigastatud, ei saanud kaasa teha ja pidime leidma uue rütmi. Kahjuks läks nii, et selle koosseisu leidmisega jäime 0:3 kaotusseisu,» sõnas Skiperski pärast kohtumise lõppu videointervjuus Eesti saalijalgpall/futsali Facebooki leheküljele. 

«Õnneks suutsime veel esimesel poolaja tagasi tulla ja 3:3 viigistada, nii et poolaja lõpuks suutsime selle rütmi ja koosseisu leida. Kolmas mäng oli väga raske. Kohtumise lõpus ei olnud mängijad enam nii värsked ning pidime hakkama saama veel kahe vigastusega. Kiitus ja au mängijatele, et suutsid lõpuni kaitses mängida,» lisas ta.

«Kui kaotame, siis tähendab see seda, et tuleb rohkem trenni teha! Imerohtu ei ole. Võib-olla võiks läheneda ettevalmistusprotsessi natuke teistsuguselt, proovida natuke rohkem koos olla ja kandidaatideringi laiendada,» pakkus peatreener välja võimalikke muudatusi tuleviku osas. «Kuna tegu on amatööridega, siis on alati raske teha nii palju trenni kui tahaks, aga on vaja leida üles see tasakaal, et suudaksime veidigi juurde panna.»

«Siit on hea edasi minna. Vaatamata kaotusele andis kolmas mäng lootust tulevikuks,» ütles Skiperski lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles