Nõlvak ja Tiisaar jõudsid Austraalias poodiumile

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak (vasakul) ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak (vasakul) ja Mart Tiisaar. Foto: fivb.org

Eesti ainus professionaalselt tegutsev rannavolletiim, Gerardo's Toys Nõlvak/Tiisaar pälvisid Brisbane'is toimunud Austraalia riikliku turniiri etapil kolmanda koha.

Alagrupiturniiril kogus Eesti paar kolm kindlat võitu, alistades Austraalia duod kõigis matšides geimidega 2:0. Edukalt jätkati ka kaheksandikfinaalis, kus Nõlvak/Tiisaar olid David Stubbersfieldist ja Shanon Zunkerist (mõlemad Austraalia) paremad 21:12, 21:7, vahendab volley.ee.

Kaheksa parema seas oli meie meeste vastaseks Max Guehrer, kellega heideldi suvel ka Pärnus toimunud tudengite rannavolle MMil. Kodumaal mängis Guehrer Tim Dicksoniga ning Nõlvak/Tiisaarele jäädi alla 14:21, 16:21.

Poolfinaalis kahjuks meie meeste võiduseeria katkes. Tšehh Ondrej Hromadko ja austraallane Ivan Reka alistasid Nõlvak/Tiisaare 7:21 kaotatud avageimi järel 21:18, 15:13. Kolmanda-neljanda koha mängu turniiril ei peetud. «Oluline, et vorm ja mängupilt liiguvad ülesmäge. Nüüd jätame Surfarite Paradiisiga hüvasti ja hakkame Perthis valmistuma maailmakarika esimeseks turniiriks USAs,» kirjutas Eesti duo oma Facebook’i leheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles