Endine Liverpooli mängija: Klavanil pole küllalt iseloomu (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) laupäevases kohtumises Wolverhampton Wanderersi vastu.
Ragnar Klavan (vasakul) laupäevases kohtumises Wolverhampton Wanderersi vastu. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubisse aastatel 2004-2007 kuulunud hispaanlasest ääremängija Luis Garcia avaldas Briti väljaandes The Independent arvamust, et praegustel keskkaitsjatel Dejan Lovrenil ja Ragnar Klavanil pole oma positsioonil mängimiseks piisavalt iseloomu.

Hooaega väga hästi alustanud Liverpool on sattunud üsna sügavasse mõõna, sest pärast aastavahetust on suudetud kaheksast mängust võita vaid üks. Viimati langeti laupäeval Inglismaa karikasarjast välja, kui kaotati neljandas ringis 1:2 esiliigaklubile Wolverhampton Wanderers. Täna ootab Liverpooli aga koduplatsil ees juba liigakohtumine Premier League'i liidri Chelseaga.

38-aastane Garcia rääkis, et Liverpooli kaitsemäng on olnud kehv, kuna puuduvad Jamie Carragheri ja Sami Hyypiä iseloomuga mängijad. «Ma igatsen nende juhtimisomadusi. Carragher ja Hyypiä olid väga olulised mängijad nagu ka Klavan ja Lovren, kuid viimastel pole sellist iseloomu. Nad on uued mängijad ning Liverpooli-suguses meeskonnas võtab harjumine aega, kuid sellistest karakteritest, nagu Carragher ja Hyypiä, on praegu puudu,» sõnas Garcia.

«Carragher tegi väljakul kõva häält ja ütles alati, mida teha ning kuhu liikuda platsil. Väljakul kõrval rääkis ta samuti palju, kuid alati jalgpallist. Liverpool vajab praegu sellist tüüpi mängijat, kes meeskonna üles ärataks,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles