Dakari sangarid Toomas Triisa ja Mart Meeru tulevad reedel spordimuuseumisse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Triisa pärast kodumaale naasmist.
Toomas Triisa pärast kodumaale naasmist. Foto: Toni Läänsalu

Dakar Rally 2017 sangarid on koju jõudnud ja tulevad reedel, 3. veebruaril kell 17 Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseumisse (Rüütli 15, Tartu), kus huvilistel on võimalik meestega pilti teha, küsimusi küsida ja kuulata muljeid ühe maailma kõige karmima võistluse käigust. Näha saab ka erinevaid Dakarilt pärinevaid esemeid ja fotosid.

Jaanuari alguses elas kogu Eesti kaasa kahe kange, Mart Meeru ja Toomas Triisa, vägitegudele Dakari Rallyl, kus eestlased võistlesid ühes kõige keerulisemaks tituleeritud kategoorias - Malle Moto klassis, kus sisuliselt igasugune kõrvaline abi tsiklite hooldamisel keelatud oli.

Juba see, et mõlemad mehed finišisse jõudsid, oli omaette ime. Ajalukku kirjutasid mehed end veelgi tugevamalt sisse tänu oma tulemustele - oma võistlusklassis oli Toomas Triisa esimene ja Mart Meeru kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles