Viiekordne NBA tšempion jäi ühe hommikuga ilma kõikidest meistrisõrmustest

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derek Fisher Los Angeles Lakers 2010. aastal Los Angeles Lakersi särgis.
Derek Fisher Los Angeles Lakers 2010. aastal Los Angeles Lakersi särgis. Foto: Harry How/AFP/Scanpix

Los Angeles Lakersi ridades viiel korral korvpalliliiga NBA meistriks tulnud Derek Fisheri majast varastati esmaspäeva hommikul kõik tema viis meistrisõrmust ja 300 000 dollari väärtuses ehteid, kirjutas USA väljaanne TMZ.

Politseiametnike sõnul teatas Fisher esmaspäeva hommikul, et lahkus majast kell 7.30 ja kolme tunni pärast koju naastes oli ta kohe aru saanud, et majja on keegi sisse murdnud.

42-aastane Fisher lõpetas mängijakarjääri 2014. aastal ja asus seejärel New York Knicksi peatreeneriks. 2016. aastal alguses sai ta Knicksi presidendilt Phil Jacksonilt kehvade tulemuste tõttu aga hundipassi.

Lakersi ajal oli just Jackson Fisheri juhendajaks ja duo tuli meistriks aastatel 2000-2002 ja 2009-2010. Fisher polnud Lakersis Kobe Bryanti, Shaquille O'Neali ja hiljem Pau Gasoli kõrval kunagi esimese suurusjärgu täht, aga stabiilse algviisikumehena andis ta tiitlitesse siiski märkimisväärse panuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles