Liverpool pääses Chelsea vastu viigiga, Klavan jäi pingile (1)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Mignolet tõrjumas Diego Costa penaltit.
Simon Mignolet tõrjumas Diego Costa penaltit. Foto: Dave Thompson/AP/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool tegi Inglismaa kõrgliigas koduväljakul meistrivõistluste liidri Londoni Chelsea'ga 1:1 viigi. Klavan oodatult algkoosseisu ei pääsenud ja keskkaitses müttas paar Dejan Lovren - Joel Matip.

Esimese poolaja võitis Chelsea tänu David Luizi 24. minuti tugevale ja täpsele karistuslöögile 1:0. Liverpooli viigivärava lõi 57. minutil Georginio Wijnaldum. 76. minutil oli Diego Costal suurepärane võimalus Chelsea'le võit tuua, aga Liverpooli väravavaht Simon Mignolet suutis Hispaania koondislase penalti tõrjuda. Penalti põhjustajaks oli Matip, kes tõmbas karistusalas Costa pikali.

Neljandal kohal asuv Liverpool jääb Chelsea'st endiselt maha kümne punktiga, liigahooaja lõpuni on veel 15 vooru.

Liverpooli lähikonkurentidest kaotas Londoni Arsenal koduväljakul üllatuslikult 1:2 Watfordile ja Tottenham mängis tabelis viimast kohta hoidva Sunderlandiga 0:0 viiki. Seega on tabeli esikuuik järgmine: 1. Chelsea 56 punkti 23 mängust, 2. Tottenham 47 (23), 3. Arsenal 47 (23), 4. Liverpool 46 (23), 5. Manchester City 43 (22), 6. Manchester United 41 (22).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles